Diensten

Uw machine stuk net nu u deze nodig heeft. Geen zorgen, ik repareer uw machine snel en goed. U kunt bij mij terecht voor alle gemotoriseerde en electrische tuinmachines, zoals heggeschaar, grasmaaier, tuintractor, kettingzaag, bladblazer, borstelmachine, enz. Ook uw Quad kan ik onderhouden. Vraag naar de mogelijkheden.
Onderhoud van uw tuinmachines is belangrijk, omdat een goed werkende machine prettig werkt, een goed werkende machine een goed resultaat geeft en een onderhouden machine langer mee gaat.
Het is dan ook verstandig om de machine periodiek te laten onderhouden. Zo is de kans klein dat uw machine er mee ophoudt op het moment dat u deze nodig heeft. Voor machines met een mes is het verstandig om dit mes periodiek te laten slijpen.
Een scherp mes is belangrijk voor een goed resultaat en dit werkt een stuk prettiger. Ik maak uw mes weer vlijmscherp. Niet alleen het mes van uw grasmaaier, maar bijv. ook uw heggeschaar, takkenschaar of snoeischaar. Ook het slijpen van uw kettingzaag kan door mij uitgevoerd worden.
Naast reparatie en onderhoud van tuinmachines lever ik ook tuinmachines (kettingzagen, trimmers, bosmaaiers, heggenscharen, multifunctionele systemen, doorslijper) van het gerenommeerde merk Shindaiwa. Dit Japanse merk biedt maar liefst 5 jaar garantie bij particulier gebruik en 2 jaar bij professioneel gebruik. Zie voor meer informatie op shindaiwa.be of neem contact op met mij.
Tevens kan ik tuinmachines leveren van het Duitse merk Cramer. Met name de accu lijn (snoerloos) is handig in gebruik. Sinds kort is er een nieuwe professionele serie (PRO) met sterke 82 V accu’s. Zie voor meer informatie op cramer-machines.com of neem contact op met mij.